Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Nationaal MS Fonds vindt nieuwe onderzoekspartner: Stannah

Nationaal MS Fonds vindt nieuwe onderzoekspartner: Stannah

altVanaf vandaag kondigen wij met trots onze nieuwe onderzoekspartner Stannah aan. Stannah is ’s werelds grootste producent en leverancier van trapliften. Samen bundelen wij onze krachten om een verschil te maken in de levens van mensen met multiple sclerose. Stannah schenkt een sponsorbedrag ten behoeve van de financiering van onze onderzoeken.
 
Alain van Die, marketing manager Stannah: ”Door het leveren van een trap-, plateau-, of huislift maakt Stannah het leven met MS vaak iets makkelijker. Wij hebben besloten meer voor deze mensen te willen doen. Op deze manier hopen we bij te dragen aan de doelstelling van het Nationaal MS Fonds; een wereld zonder MS.” 
 
Rianne Wisgerhof-van Dijk, bestuurder a.i.: “Wij zijn enorm blij met deze samenwerking en kunnen dit sponsorbedrag inzetten voor onze onderzoeken. Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal MS-patiënten blijft stijgen. In Nederland hebben meer dan 17.000 mensen MS, maar liefst 1 op de 1.000 mensen dus. Ieder jaar komen daar ongeveer 800 mensen bij."
 
Wilt u – net als Stannah – ons financieel steunen in de strijd tegen MS? Word donateur of maak een eenmalige donatie over naar giro 5057. 
 

Meer online

Volg ons op