Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Kindergroep ‘Een Moeder vol Stoplichten’

Kindergroep ‘Een Moeder vol Stoplichten’

alt

Heeft jouw vader of moeder de ziekte MS? Misschien weet je niet zo goed wat die ziekte is en durf je dat niet te vragen? Misschien ben je wel eens verdrietig of boos omdat je vader of moeder ziek is? Of ben je bang dat het jouw schuld is?
 
Wat leer je?
In de groep leer je van alles over de ziekte MS, je leert beter omgaan met emoties en je leert hoe je de ziekte een plek kunt geven in het gezin. Ook doe je van alles. Er wordt getekend, gepuzzeld, gekletst, geschreven en uit het boek 'Een Moeder vol Stoplichten' voorgelezen. Tijdens iedere bijeenkomst wordt een ander onderwerp besproken. De laatste keer kun je aan je ouders laten zien wat je hebt geleerd en gemaakt.
 
Fiona Sie, kinder- en jeugdpsychotherapeut en bedenker van het boek ‘Een Moeder vol Stoplichten’ begeleidt de training.
 
Aanmelden
Om de kwaliteit van de training te waarborgen is er plek voor 6 kinderen. Het is een 5-delige training voor kinderen van 6 tot 12 jaar die een vader of moeder hebben met de ziekte MS. De training start op woensdag 6 september. Aanvang: 14.30-15.30 uur. Het vindt plaats in het MS Trainingscentrum aan de Mathenesserlaan 376 te Rotterdam. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel (010) 591 98 39 om aan te melden. 
 
De kosten voor de 5-delige training bestaan enkel uit eenmalig materiaalkosten van €25,- voor een rugzakje met leerboek ‘Een Moeder vol Stoplichten’, potlood en drijvend vouwpapier.
 
Speciale actie! 
We geven 3 boeken aan de eerste 3 aanmelders cadeau. Dit betekent dat je in plaats van €25,- slechts €7,50 betaalt voor het lesmateriaal van je kind.
 

Meer online

Volg ons op