Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Doe mee met onderzoek

Doe mee met onderzoek

alt

Voor de MS@Work studie zijn de onderzoekers van het Nationaal MS Fonds op zoek naar vrouwen die vrijwillig deel willen nemen aan een controlegroep.
MS@Work studie
De MS@Work studie is een grootschalig onderzoek dat kijkt naar voorspellers van arbeidsparticipatie, dus waarom iemand met MS wel of niet werkt. Wanneer we deze voorspellers weten, kunnen we mogelijk mensen met MS helpen zo lang mogelijk aan het werk te blijven. Dit is belangrijk, omdat werken veel invloed heeft op hoe iemand zijn eigen kwaliteit van leven ervaart. Om voorspellers die specifiek aan MS gerelateerd zijn te achterhalen, heeft de studie een controlegroep nodig die bestaat uit gezonde mensen. Helpt u ons?

Wat vragen wij:
- Gezonde vrouwen boven de 18 jaar
- Geen neurologische, psychiatrische of andere chronische aandoeningen
- Betaalde baan op dit moment of tot maximaal 3 jaar geleden
- Uit de omgeving Rotterdam of Leiden
Wat houdt het onderzoek in?
- 4 meetmomenten; basismeting, 1, 2 en 3 jaar na de eerste meting
- 1e meetmoment neuropsychologisch onderzoek op locatie Rotterdam/Leiden (1,5 uur) en online vragenlijsten (1 uur) die thuis worden ingevuld
- Andere meetmomenten: alleen online vragenlijsten – de vragenlijsten richten zich onder andere op de (vroegere) werksituatie van een baan, stemming, persoonlijkheid en denkvermogen.
Wat krijgt u ervoor terug?
U draagt bij aan een grootschalig onderzoek dat inzicht geeft in de factoren die van invloed zijn op arbeidsparticipatie bij mensen met MS. Tevens ontvangt u een kort persoonlijk rapport met informatie uit het neuropsychologisch onderzoek en de vragenlijsten, en ontvangt u eenmalig een cadeaubon van € 20.
Voor meer informatie en aanmelding:
E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Telefoonnummer: (010) 591 98 39
Er zijn geen risico’s verbonden aan het onderzoek. Uw gegevens worden anoniem verwerkt.

Meer online

Volg ons op