Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMart



Uw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Wereld MS Dag

Wereld MS Dag

alt

Woensdag 25 mei 2016 – Wereld MS Dag – een dag waarop we met z’n allen aandacht vragen voor de chronische ziekte MS. Het Nationaal MS Fonds is aanwezig op de supportbeurs van 25 t/m 27 mei. Op de eerste dag van de beurs, op wereld MS Dag, staat de boekpresentatie van Nadine Dekker op het programma. Nadine heeft haar unieke verhaal als tiener met MS opgeschreven in het boek ‘Over leven en overleven’.

alt


Boekpresentatie
Multiple Sclerose kent vele gezichten. Zo kan de een met MS nog een marathon lopen, terwijl een ander zorgafhankelijk is. Geen 2 mensen met MS hebben precies dezelfde klachten. Dit zorgt ervoor dat ieder mens met MS uniek is. Ieder mens met MS heeft dus zijn of haar unieke verhaal. Zo ook Nadine Dekker die op haar 12de levensjaar de diagnose MS krijgt van haar arts. Vanaf dat moment komt zij in een zorgmolen terecht die velen als een lange nachtmerrie zullen zien. Haar unieke verhaal heeft zij opgeschreven in het boek ‘Over leven en Overleven’. Het Nationaal MS Fonds heeft Nadine geholpen om dit boek te realiseren. Want ondanks de enorme tegenslagen die Nadine te verwerken krijgt in haar jonge leven, heeft ze een enorme drive om te vechten voor een beter leven met MS. Dit boek is een ware inspiratie voor mensen met EN zonder MS. Bekijk alvast de boektrailer.
 
Op Wereld MS Dag presenteert ze haar boek tijdens de supportbeurs. Vanaf dat moment kan ook het boek besteld worden via het emailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Het boek kost € 12,50 exclusief verzendkosten.
 
Supportbeurs
Het Nationaal MS Fonds is van 25 t/m 27 mei aanwezig op de supportbeurs in de jaarbeurs te Utrecht. Je kan onze stand bezoeken voor informatie of een praatje. Ons standnummer is D.073. Ook geven wij workshops/lezingen over specifieke onderwerpen in het MS Café en het grote podium. Dit is het programma:
 
Woensdag 25 mei
11.30 Grote Podium
Boekpresentatie Nadine Dekker
12.30 MS Café
Vragenronde Nadine Dekker
Donderdag 26 mei
11.00 – 12.00 MS Café
MS, wat weet ik er eigenlijk van?
Door Verpleegkundig specialist Marco Heerings
 
14.00 – 15.00 MS Café
Tegen welke problemen loopt u aan als het gaat om zorg voor mensen met MS?
Door Verpleegkundig specialist Marco Heerings
 
Vrijdag 27 mei
11.00 – 12.00 MS Café
MS@Work studie
Door Dennis van Gorp

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op