Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » MS op supportbeurs

MS op supportbeurs

alt

Op de supportbeurs is het Nationaal MS fonds aanwezig met een informatiestand (D.073) en we geven een paar workshops en lezingen.


Het MS programma op de supportbeurs:

Woensdag 25 mei
Het is vandaag Wereld MS Dag! Een dag waarop we aandacht vragen voor deze chronische ziekte. Het autobiografische boek ' Over Leven en Overleven' van Nadine Dekker wordt om 11.30 uur gepresenteerd op het podium. Haar boek is een uniek verhaal over een jong iemand die opeens moet leren leven met MS. Om 12.30 uur kunnen vragen gesteld worden aan Nadine in het MS cafe.

Donderdag 26 mei
Een interactieve lezing over 'MS, wat weet ik er eigenlijk van?' door verpleegkundig specialist Marco Heerings. Deze lezing is zowel geschikt voor mensen met MS als voor zorgverleners. Marco gaat wat meer de diepte in over MS en schets een beeld die nieuwe inzichten geeft. Duur: 60 minuten. Tijd: 11.00 - 12.00 uur
Voor zorgverleners geeft Marco Heerings – verpleegkundig specialist MS – de interactieve workshop 'Tegen welke problemen loopt u aan als het gaat om zorg voor mensen met MS?'. Zorgverleners kunnen gerichte vragen stellen en ontvangen concrete handvatten.
Tij: 14.00 - 15.00 uur
Vrijdag 27 mei
Zorgverleners die te maken hebben met mensen met MS, weten dat werken vaak ophoudt. Met de MS@Work studie achterhaalt het Nationaal MS Fonds de verschillende redenen voor dit stoppen. Als we meer weten, dan kunnen we er ook iets aan doen. Wilt u meer weten over dit onderzoek? Kom naar de presentatie van onderzoeker Dennis van Gorp.
Tijd: 11.00 - 12.00 uur.

U hoeft zich niet aan te melden voor deze workshops als bezoeker van de supportbeurs, u bent van harte welkom. Hopelijk tot op de supportbeurs!

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op