Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Donatie van ABAB

Donatie van ABAB

alt

ABAB Accountants en Adviseurs steunt jaarlijks goede doelen. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het Nationaal MS Fonds.
John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB Accountants en Adviseurs, heeft woensdag 11 mei een cheque van € 4.000 overhandigd aan het Nationaal MS Fonds.
John Verhagen: “Jaarlijks vragen wij onze collega’s om goede doelen aan te dragen voor onze donaties. Omdat een aantal van onze medewerkers met de ziekte MS te maken heeft, is gekozen voor het Nationaal MS Fonds. Een organisatie die zich richt op de strijd tegen deze chronische ziekte. Een belangrijk doel dat wij als ABAB graag ondersteunen.”
“Het Nationaal MS Fonds is blij verrast met de gulle donatie van ABAB. Over de ziekte Multiple Sclerose is nog veel onbekend. Zo weten we nog niet waardoor MS veroorzaakt wordt en hoe we het kunnen genezen. Het Nationaal MS Fonds gebruikt de donatie om in een MS-vrije toekomst te investeren door innovatieve onderzoeken te financieren die de genezing van MS een stapje dichterbij kunnen brengen.”, aldus Anneke van der Zande.

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op