Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Goede doelen Nederland

Goede doelen Nederland

alt

De brancheorganisatie van goede doelen is vanaf nu Goede Doelen Nederland
VFI brancheorganisatie van goede doelen gaat verder als Goede Doelen Nederland. Goede Doelen Nederland is dé brancheorganisatie van erkende en in Nederland gevestigde goede doelen. De naam verandert, onze rol blijft hetzelfde. De nieuwe naam geeft beter weer wie wij zijn en waar wij voor staan. Wij zijn een vereniging van goede doelen. Goede doelen die met steun van het publiek oplossingen bieden voor maatschappelijke problemen.
Onze leden staan midden in de samenleving en werken met grote overtuiging en passie aan hun ideaal. Zij zoeken verbinding met burgers, bedrijven en andere betrokkenen met hetzelfde ideaal. Zij zetten tijd, kennis, geld en netwerken in om samen de idealen te realiseren. Goede doelen zijn organisatoren van sociaal initiatief.
Onze leden samen vertegenwoordigen een maatschappelijk middenveld dat niet meer weg te denken is uit onze samenleving.
Het vertrouwen van het publiek is daarbij essentieel. Het publiek moet erop kunnen rekenen dat de gegeven steun daadwerkelijk ten goede komt aan het maatschappelijke doel waarvoor het bedoeld is.
In opdracht van onze leden werken wij aan voor het publiek herkenbare, duidelijke randvoorwaarden waarbinnen de sector opereert. Randvoorwaarden die transparantie bevorderen en de kwaliteit van het functioneren van goede doelen ondersteunt. De komst van een nieuwe erkenningsregeling voor goede doelen is hier een goed voorbeeld van. Met een erkenning laten goede doelen zien dat zij de zaken op orde hebben en transparant zijn over de bestedingen en over de bereikte resultaten. Voor die goede doelen willen wij de brancheorganisatie zijn. Daarom hebben wij gekozen voor de naam Goede Doelen Nederland.
Meer weten over Goede Doelen Nederland? Kijk op www.goededoelennederland.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op