Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Fotowedstrijd “Wie wordt het gezicht van MS Motion 2016?”

Fotowedstrijd “Wie wordt het gezicht van MS Motion 2016?”

alt

Wil jij samen met het Nationaal MS Fonds je sterk maken voor onderzoek naar Multiple Sclerose? Doe dan mee met de fotowedstrijd “Wie wordt het gezicht van MS Motion 2016”.
De winnende foto schittert straks op alle on- en offline uitingen van het sportieve evenement MS Motion waarmee we geld ophalen voor onderzoek naar MS. Met jouw foto help je MS Motion op de kaart te zetten.
Wat is de bedoeling?
Stuur een sportieve foto van jou rennend, lopend of rollend op naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. . Let op! De foto moet van hoge kwaliteit zijn en onbewerkt. Dit is noodzakelijk voor drukwerk. De foto kan je tot 1 november insturen.
De foto kan gemaakt zijn tijdens MS Motion, maar ook tijdens een ander evenement of tijdens een persoonlijke training. Het is belangrijk dat het een sportieve foto is die goed bij de rest van de huisstijl past van MS Motion. Check www.msmotion.nl voor een blik op de huisstijl. Vanwege de pasvorm gaat de voorkeur uit naar een liggende (landscape) foto.
Het Nationaal MS Fonds verzamelt alle ingezonden foto’s en kiest na 1 november de top 10 uit. Deze selectie laten we afdrukken en pronkt in de hal van de Nationale MS Dag op 22 november in Den Bosch. Een marketingspecialist kiest dan de winnende foto. Zet deze datum dus in jouw agenda.
Dat moment is ook de aftrap van de inschrijving van MS Motion 2016. Heb je dus vrienden/familie/collega’s die mee willen doen met het evenement MS Motion? Neem ze mee.
Als winnaar van de fotowedstrijd “Ik word het gezicht van MS Motion 2016” ga je akkoord met het onbeperkt inzetten van de foto door het Nationaal MS Fonds ter promotie van MS Motion 2016.
De fotograaf doet afstand van zijn of haar rechten op een benoeming. Tijdens de Nationale MS Dag zal de fotograaf overigens wel genoemd worden bij de tentoongestelde foto’s.

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op