Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Voorkeuren ziekte-afremmende medicijnen

Voorkeuren ziekte-afremmende medicijnen

alt

Online vragenlijst over voorkeuren van mensen met MS ten aanzien van ziekte-afremmende medicijnen.
Voor een onderzoek naar voorkeuren van mensen met MS ten aanzien van de behandeling met ziekte-afremmende medicijnen zijn wij op zoek naar mensen met relapsing-remitting MS of klinisch geïsoleerd syndroom die eenmalig een online vragenlijst willen invullen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit Maastricht en het MS4 ResearchInstitute in Nijmegen.
De vragenlijst is een onderdeel van een groter project om een keuzehulp te ontwikkelen die mensen met MS ondersteuning biedt bij de keuze in ziekte-afremmende medicijnen. Deze keuze in ziekte-afremmende medicijnen kan moeilijk zijn, omdat er veel verschillende medicijnen beschikbaar zijn die elk bepaalde eigenschappen hebben. De vragenlijst draagt bij aan de ontwikkeling van de keuzehulp door in kaart te brengen welke eigenschappen van ziekte-afremmende medicijnen een belangrijke rol spelen in het maken van een keuze.
Bent u bereid om mee te doen, heeft u de diagnose relapsing-remitting MS of klinisch geïsoleerd syndroom, en bent u 18 jaar of ouder?
Dan vragen wij u om op onderstaande link te klikken of deze link te kopiëren in de adresbalk: https://maastrichtuniversity.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_0pSCYGcS45hJPuZ
Voor vragen over dit onderzoek kunt u contact opnemen met de contactpersoon:
Ingrid Kremer. E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Dr. Peter Joseph (Sjef) Jongen
N
euroloog
MS4 Research Institute

Prof. Dr. Mr. Silvia Evers
Health Services Research
University Maastricht

Dr. Mickaël Hiligsmann
Health Services Research
University Maastricht

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op