Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Actie Leo Valk in Algemeen Dagblad

Actie Leo Valk in Algemeen Dagblad

altLeo Valk promoot zijn actie "Met mijn scootmobiel de Ventoux op" voor het Nationaal MS Fonds in het Algemeen Dagblad.

Leo Valk gaat samen met zijn vrouw en 50 familieleden, vrienden en kennissen op 19 september op zijn Scootmobiel de Mont Ventoux bedwingen. Hiermee haalt hij geld op voor het Can Do Behandelprogramma van het Nationaal MS Fonds. "Want ik wil dat iedereen met MS een gelukkig leven kan lijden" zegt Leo zelf. Leo heeft zelf MS en wilde zich graag met zijn actie inzetten voor het Nationaal MS Fonds. "Ja, ik heb MS, maar ik heb een gelukkig leven" aldus Leo.

alt
Het Can Do Behandelprogramma wordt sinds 2011 aangeboden aan mensen met MS en hun partners om zo te leren kijken naar hun mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het krijgen van MS gooit vaak het leven van iemand overhoop, maar door het Can Do Behandelprogramma leert men opnieuw te kijken naar hun leven waar MS als bijzaak speelt, niet meer als hoofdzaak. Hierdoor krijgt men vaak de autonomie over hun eigen leven weer terug, durven ze weer beslissingen te nemen, krijgen minder angst en hebben minder last van somberheid en depressies.

altVoor het volledige artikel van Leo Valk in het Algemeen Dagblad verwijzen we je graag naar de website van het Algemeen Dagblad. Wil je meer weten over de actie van Leo of wil je geld doneren voor zijn actie? Klik dan hier voor zijn actiepagina.

Meer online

Volg ons op