Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Oproep mensen met MS

Oproep mensen met MS

alt

"Ik, leerling van Were Di 3, ga mee doen aan een project over MS georganiseerd door Inge van Beers, docent maatschappijleer op SG Were Di in Valkenswaard. Hierbij is ons gevraagd om informatie uit te zoeken over MS zodat we leren wat het is, maar ook om iets te organiseren voor mensen met én zonder MS. Ik ga met een groepje van vier andere leerlingen een sportactiviteit voor mensen met MS organiseren in de gymzaal bij ons op school.
Bij ons groepje gaan we een sportactiviteit organiseren zoals wandklimmen, dansen, voetballen, boksen of basketbal. Dit doen we zodat mensen met MS lekker bezig kunnen zijn met sport, omdat beweging belangrijk is voor ze.
Naast de sportactiviteit die ik met mijn groepje organiseer zijn er ook nog andere leerlingen die hun eigen activiteiten organiseren. Zo worden er bonbons gemaakt, een kookworkshop gegeven, een activiteit om mensen zonder MS te laten ervaren wat het is om MS te hebben en een creatief project over MS op de plaatselijke basisschool.
Verder heeft iedereen er natuurlijk super veel zin in om op 23 maart 2015 van 12:00 uur tot 15:00 uur met deze activiteiten aan de slag te gaan, bent u er ook bij?"
Pepijn Verzellenberg

Meedoen
Voor de eerste twee activiteiten (sport en kookworkshop) hebben de leerlingen u nodig! Vindt u het leuk om op maandag 23 maart 2015 van 12:00 uur tot 15:00 uur deel te nemen aan één van deze twee activiteiten dan kunt u zich opgeven door een e-mail te sturen naar Inge van Beers ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. ). Zij is de begeleidende docente voor dit project. Het zou fantastisch zijn als u zich voor 18 maart 2015 op kunt geven. Dan kunnen de leerlingen starten met het organiseren en plannen van hun activiteiten. U krijgt uiterlijk 5 maart een bevestiging en meer uitleg over uw deelname.

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op