Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Kraantje Pappie ambassadeur Nationaal MS Fonds

Kraantje Pappie ambassadeur Nationaal MS Fonds

alt

In de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM heeft popartiest Kraantje Pappie aangekondigd het ambassadeurschap van het Nationaal MS Fonds op zich te nemen.

Hij maakt de chronische ziekte Multiple Sclerose van dichtbij mee omdat één van zijn beste vrienden de ziekte heeft. Met het Nationaal MS Fonds wil de 28-jarige Kraantje Pappie, ofwel Alex van der Zouwen, zich inzetten voor mensen die kampen met de ziekte. Het item met Kraantje Pappie is hier te beluisteren: http://t.co/pAGeD4G4Of
Activatie
In Nederland hebben zo’n 17.000 mensen MS, een ziekte van het centrale zenuwstelsel. Vooral veel jonge mensen, tussen de 20 en 40 jaar, krijgen de diagnose MS dat een onvoorspelbare ziekte is. Zij ervaren dagelijks onzekerheid en angst met betrekking tot relaties, studeren, kinderen, beweging en werken. Daardoor kunnen zij buiten de maatschappij komen te staan. Het Nationaal MS Fonds activeert mensen met MS te kijken naar mogelijkheden zodat zij langer onderdeel blijven van die maatschappij. Dit doet het Nationaal MS Fonds door het geven van voorlichting, begeleiding en het financieren van onderzoek.

officieel persbericht

Reacties

-1 Top!Martini 24-11-2016 15:01 #1

Hoorde net het spotje op de radio! Heel fijn dat er aandacht wordt besteed aan deze slopende ziekte. Ik maak het van de eerste rang mee, en MS heeft mij in 5 jaar zoveel negatief beïnvloedt dat ik het soms even niet meer zie zitten. Toch geef ik mijzelf nog lang niet gewonnen, en ik ben daarom blij dat er meer mensen zijn die ons niet opgeven.
Groetjes,
Martin

Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op