Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Fotowedstrijd Ik Kan Leven Met MS

Fotowedstrijd Ik Kan Leven Met MS

alt

Een uitdaging voor creatievelingen met MS. In een foto samenvatten wat het leven met MS voor jou betekent en anderen hiermee inspireren.
Laten zien hoe jij met MS omgaat, dingen doet ondanks beperkingen. Dat je kijkt naar mogelijkheden. Dat MS niet het belangrijkste in je leven is, maar dat MS er wel is. Dat in één beeld samenvatten, dat is de uitdaging.
Tentoonstelling
Jaarlijks organiseert het Nationaal MS Fonds deze fotowedstrijd. Een ieder met MS kan zijn of haar foto opsturen. Uit alle inzendingen selecteren we met het Nationaal MS Fonds 10 foto’s die uitvergroot op canvas worden tentoongesteld tijdens de Nationale MS Dag. De bekende fotograaf Govert de Roos beoordeelt de doeken en zal een winnaar kiezen. Deze winnaar wordt ook op de Nationale MS Dag bekend gemaakt bij de UniteMS stand. Een ieder kan zijn of haar doek meenemen naar huis en het een mooi plekje geven. Behalve de winnaar, zijn of haar doek hangen we in het MS Trainingscentrum ter inspiratie. De winnende foto wordt op groot plexiglas uitvergroot en naar het huis gestuurd van de winnaar.
Waar moet de foto aan voldoen:
De foto moet een originele, onbewerkte foto zijn. Het liefst gemaakt door de persoon met MS zelf. De foto moet minimaal 1 MB zijn, dit in verband met het uitvergroten op canvas.
Waar stuur je het naartoe:
De foto, plus jouw gegevens (naam, adres, postcode, plaatsnaam, email, telefoonnummer) en 3 zinnen uitleg bij de foto, stuur je naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. t.a.v. Fotowedstrijd. Als je zelf niet de fotograaf bent, graag de naam van de fotograaf erbij vermelden.
Vervolgens krijg je een ontvangstbevestiging en eind oktober bericht of jouw foto genomineerd is of niet. Zet alvast 16 november in de agenda voor de Nationale MS Dag, waar de foto’s te zien zijn en de winnaar bekend wordt gemaakt.
De foto kan je tot 1 november insturen.
Succes en we zien de creaties graag tegemoet!

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op