Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Innovatief revalideren thuis

Innovatief revalideren thuis

alt

Revalidatie na ziekte begint vaak pas echt in de thuissituatie en vraagt veel van patiënten en mantelzorgers. Heeft u ervaring met revalidatie thuis en heeft u een tip of idee dat hierbij van nut is?

Heeft u een goede ervaring met een hulpmiddel dat de zelfredzaamheid vergroot? Heeft u misschien een nieuwe, verassende toepassing van een hulpmiddel ontdekt? Deel uw ervaring. Geef uw tip of idee door aan ons zodat wij deze bekend kunnen maken en iedereen ervan kan profiteren. Heeft u misschien een plan waar u steun bij nodig heeft? Laat ook dat ons weten, wellicht kunnen wij u verder helpen.
De mensen met de beste tips, ideeën of plannen worden uitgenodigd om deze te presenteren op de Zorgvernieuwingsdag in de Week Chronisch Zieken op 10 november 2014. Het programmadeel over revalidatie zal voor iedereen live te volgen zijn via het internet.
Mail uw tip, idee of plan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. voor 30 september 2014. Alvast heel veel dank.

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op