Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

altHet Nationaal MS Fonds organiseert terugkerende activiteiten die mensen met MS motiveren hun grenzen te verleggen en om naar mogelijkheden te kijken.

1 van die activiteiten zijn de zeilweekenden op het Robinson Crusoe eiland aan de Loosdrechtse Plassen. Deelnemen aan aangepaste watersporten in een ongedwongen en gezellige sfeer.
Iedereen met MS kan aan deze weekenden mee doen, ook wanneer men een beperking heeft of hulp bij verzorging nodig heeft. Wij hebben altijd professionele verzorgende en verpleegkundige vrijwilligers bij ons die de deelnemers bij staan waar nodig.

altDaar de animo voor de zeilweekenden steeds groter wordt, zijn we op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers in de verzorging en/of verpleging. Weekend 1 wordt gehouden van 5 t/m 7 september, weekend 2 wordt gehouden van 19 t/m 21 september. De weekenden beginnen vrijdags rond 19.00 uur en eindigen zondags rond 16.00 uur.
Lijkt het je leuk om als verplegende of verzorgende vrijwilliger mee te gaan tijdens onze activiteiten? Neem dan contact op met Astrid Hussaarts van het Nationaal MS Fonds via e Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en/of 010-5919839.

Meer online

Volg ons op