Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » Nationaal MS Fonds wint €1.000,- sponsorgeld

Nationaal MS Fonds wint €1.000,- sponsorgeld

alt

Met 33% van de stemmen is Nationaal MS Fonds de winnaar van IAK In de Maatschappij mei 2014.
Het is tot op het laatste moment een nek-aan-nek race tussen Nationaal MS Fonds en doorstart (een project van Humanitas) geweest, maar met 1.256 is Nationaal MS Fonds als winnaar uit de strijd gekomen. In totaal hebben 3.374 personen hun stem uitgebracht.
€1.000,- om de kwaliteit van leven te verbeteren
Het initiatief voor deelname aan IAK In de Maatschappij komt van een vriendenclub die elkaar al meer dan dertig jaar kent. Een van hen, Ed, heeft 18 jaar geleden, toentertijd een actieve dertiger, de diagnose MS gekregen. Deze ziekte heeft ervoor gezorgd dat Ed 100% arbeidsongeschikt is geworden. Ed was bovendien een zeer sportieve man die met gemak de halve marathon van Eindhoven liep en zich nu moet voortbewegen met een rollator en een scootmobiel.
De vriendenclub heeft zelf ook een sportieve bijdrage geleverd om geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten die erop gericht zijn om de kwaliteit van leven voor MS patiënten op de korte en lange termijn te verbeteren. Ze hebben hiervoor met 8 personen de Mont Ventoux bedwongen: op de fiets, lopend en zelfs skikend.

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op