Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Nieuws algemeen » MeisjeS op MisSie

MeisjeS op MisSie

alt

Op 17 mei 2014 hebben we, team (Voor) MeisjeS op MisSie, een schitterende wandeling over de glooiende Veluwezoom gepland. Met de wandeling willen we eenieder betrokken bij Klimmen tegen MS de mogelijkheid bieden om in een prettige omgeving het wandelen in licht heuvelachtig gebied te ervaren.
Sommige gebieden op de Veluwe kennen stijgingspercentages welke vergelijkbaar zijn met de stijgingspercentages van de Mont Ventoux. De wandeling kan hierom zeer goed gemaakt worden ter voorbereiding op het wandelen tijdens Klimmen Tegen MS. Uiteraard willen we u ook uitnodigen om tijdens de wandeling intens te genieten van de rust en het natuurschoon dat de Veluwe te bieden heeft.
Tijdens de wandeling wordt rekening gehouden met het loopvermogen van elke deelnemer. We hebben routes van verschillende afstand uitgezet. De te lopen afstanden variëren tussen 1 km en 10 km. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om op verschillende punten tijdens de wandeling per auto opgehaald te worden.
Klimmen tegen MS wordt georganiseerd om geld op te halen voor het MS Fonds en daarom vragen we met deze wandeling een kleine bijdrage a 10,00 euro voor deelname. We vinden het prettig wanneer u de bijdrage via onze sponsorpagina rechtstreeks overmaakt aan Stichting Klimmen Tegen MS. Onze sponsorpagina is bereikbaar via: www.klimmentegen.nl . Voor aanvang van de wandeling is er tevens de mogelijkheid om contant te betalen. De opbrengst van het wandelevenement komt geheel ten goede aan het Nationaal MS Fonds.
Graag ontmoeten wij u op 17 mei 2014 om 14.00 uur bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de Heuvenseweg 5 te Rheden om samen de wandeling aan te vangen.
Resumé:
Wanneer: 17 mei 2014
Aanvang: 14.00 uur
Wat: Wandelen op de Veluwezoom
Wie: Iedereen die de strijd tegen MS een warm hart toedraagt
Waar: Bezoekerscentrum Natuurmonumenten,
Heuvenseweg 5-A, 6991 JE, Rheden

Plaats reactie


Beveiligingscode Vernieuwen

Meer online

Volg ons op