Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Nieuws » Hot nieuws » Samenwerking Nationaal MS Fonds & MS Vereniging

Samenwerking Nationaal MS Fonds & MS Vereniging

altHet Nationaal MS Fonds en de MS Vereniging Nederland hebben de handen ineengeslagen en gaan actief de samenwerking met elkaar aan. Het Nationaal MS Fonds heeft de intentie uitgesproken om de MS Vereniging Nederland de komende jaren structureel te ondersteunen in haar werkzaamheden en bij het verwezenlijken van haar doelen. De MS Vereniging Nederland op haar beurt zal het Fonds ondersteunen in de fondsenwerving en haar leden betrekken bij de activiteiten van het MS Fonds.
 
 
De besturen van de beide organisaties delen het vertrouwen dat deze samenwerking de activiteiten van het MS Fonds en die van de MSVN zullen versterken en dat dit beiden zal helpen bij het bereiken van de doelstellingen.
 

Samenwerking Nationale Collecteweek

Het eerste project waarbij de MS Vereniging Nederland het Nationaal MS Fonds zal ondersteunen is de Nationale Collecteweek van het MS Fonds van 19 tot en met 24 november. De MSVN gaat het MS Fonds helpen bij het werven van collectanten en het promoten van de collecte campagne die de afgelopen week van start ging. Bekijk de campagne op de website www.mscollecte.nl
 

Eigen identiteit behouden

In de komende maanden gaan we verkennen welke andere terreinen er voor samenwerking in aanmerking komen. Waarbij het uitgangspunt is dat we daarbij elk onze eigen identiteit behouden.
Het Nationaal MS Fonds staat voor het financieren van onderzoek, het coachen van mensen met MS om zelf meer invloed te krijgen op de kwaliteit van hun eigen leven en het verstrekken van actuele informatie. De MS Vereniging Nederland is met ruim 8.000 leden een van de grootste patiëntenverenigingen van Nederland en is met de invloed die deze omvang met zich meebrengt een sterke belangenbehartiger van mensen met MS. 
De komende tijd zullen de beide organisaties zich buigen over het organiseren van hun gemeenschappelijke taak; het geven van voorlichting. Het doel hierbij is om elkaar te versterken en duidelijkheid te bieden aan diegenen waarvoor we ons inzetten: álle mensen met MS. 
 

Ook samen met anderen

In de nabije toekomst zullen we blijven werken aan de samenwerking met andere MS-organisaties. 
We zijn heel blij met de samenwerking, samen staan we nóg sterker tegen MS!
 

Meer online

Volg ons op