Nationaal MS Fonds

Uw winkelmandje

[ ... ] Items
Bestel
VirtueMartUw mandje is momenteel leeg.
Home » Help mee » Ik kom in actie » Afgeronde acties

Afgeronde acties

NAMENS ALLE MENSEN MET MS: BEDANKT!!!

alt

Piratenteam
Club PTH (Piraten Team Harkema) heeft van 17 t/m 21 maart een marathon uitzending gedraaid op de 98.2 FM t.b.v. het Nationaal MS Fonds. Tijdens deze dagen waren er diverse activiteiten rond de studio te Harkema, met onder andere palingroken, live muziek van Smurfke en Ingrid Elzinga.
Zij hebben belangeloos opgetreden wat zeer in de smaak viel bij de bezoekers van dit evenement en wat zeker voor herhaling vatbaar is. Een woord van dank gaat uit naar iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt o.a de sponsoren en bezoekers.
De opbrengst van dit evenement is d.m.v. een cheque overhandigd aan een vertegenwoordiger van het Nationaal MS Fonds.
Vriendelijke groeten CLUB P.T.H.

alt

Marathon Chinese Muur
De stoere mannen hebben het gered! Dit staat op hun website:
Sjoerd and Hidde finished the GREAT WALL MARATHON on May 21st of 2016 in a gruelling 5:49:15. Possibly the hardest 42.2 kilometers of their lives, but they are extremely happy to have raised a fantastic amount of over € 5,000 for the National MS Fund.
altNK-traplopen brandweer
De brandweermannen van Brandweer Woerden deden mee aan het NK-traplopen en moesten daarbij met bepakking en zuurstofmasker een gebouw van 28 verdiepingen beklimmen. Een hele klus! Met een Facebook-actie hebben zij bijna € 3.600 opgehaald voor het Nationaal MS Fonds.

alt4JA! runs 4MS!

“In mijn directe omgeving heb ik ervaren dat MS een onvoorspelbare ziekte is die een zware wissel trekt op het dagelijkse (gezins)leven. Dit raakt me en maakt me nog meer bewust dat gezondheid en 'gewoon' kunnen sporten niet vanzelfsprekend is! Geld voor onderzoek naar het juiste geneesmiddel voor MS is cruciaal. Op 10 april 2016 loop ik de marathon van Rotterdam.
Onder de naam van 4JA! interim wil ik met de sponsoractie verbonden aan de marathon alle MS patienten steunen, natuurlijk met als hoofddoel zoveel mogelijk geld op te halen voor verder onderzoek.
Elke donatie hoe klein ook is welkom en zeer gewaardeerd!” Joost heeft met zijn actie 2000 euro opgehaald voor het Nationaal MS Fonds!
Actiepagina


alt

Zumba en shape marathon
Op 7 april 2016 organiseerde Chiara Molenaar ( 25 jaar uit De Rijp ) een zumba en shape marathon wat in het teken stond van het MS Fonds. Met uiteindelijk 36 dames die bereid waren om in ieder geval 1 les te doen en de meeste van hen zelfs 3 lessen hebben wij een heerlijke sportieve avond gehad. Met sponsoring van De Rijper Eilanden voor de zaal en Joost van jorphone die een extra donatie deed ter nagedachtenis aan Joris ( zijn broertje en oprichter van Jorphone ) die aan de ziekte leed, zijn wij "Chiara Molenaar Entertainment" en Sporting De Rijp enorm trots op de geslaagde avond. Wij hebben met elkaar een bedrag binnen gehaald van € 500,=!

altMemorabel laatste optreden van Tony Scott
Anderhalf jaar geleden werd bij Scott MS geconstateerd. Op advies van zijn broer besloot hij nog eenmaal een concert te geven nu hij dat fysiek nog kan. Dit concert vond maandagavond 15 februari plaats in een uitverkocht Paradiso. De opbrengst gaat naar het Nationaal MS Fonds. "Het is een heel emotioneel moment," zegt Ben Liebrand, Scotts producer en een van de motoren achter het afscheidsconcert. "Muziek is zo'n belangrijk onderdeel van zijn leven. Het is voor iemand als Scott niet voor te stellen dat hij hiervan afscheid moet nemen." Bron: Parool, Foto: Eva Plevier
De CD van Tony Scott en Vinyl zijn nog te koop op www.bol.com (zoeken op “Tony Scott”).


altHard4MS
Op 29 januari opende Loft Arnhem maar liefst 8 uur lang haar deuren voor het evenement Hard4MS. DJ’s als Jason Payne, Inner Heat, Dark Chemistry, D-Sturb en Charter draaiden deze avond. Het doel van Hard4MS: geld ophalen voor het Nationaal MS Fonds. Met elkaar hebben zij ruim € 1000 euro opgehaald.Officiele aftermovie
altMet mijn scootmobiel de Ventoux op
Op 19 september 2015 beklom Leo met zijn scootmobiel de Mont Ventoux samen met zijn vriendin Ingrid, vrienden en familie. Het aankomen bij de top beschrijft Leo als ‘surrealistisch’, zijn ouders kwamen hem verrassen. Er was een fantastische opbrengst van ruim 58.000 euro voor het onderzoek naar het Can Do behandelprogramma!

altBenefietconcert Pieter Nieuwland College.
Op 13 november 2015 werd door een aantal leerlingen van het Pieter Nieuwland Collega een benefietconcert georganiseerd. Voor dit benefietconcert hebben zij geld opgehaald voor het MS Fonds. Dit naar aanleiding van een leraar op hun school die helaas deze aandoening heeft. "Deze muziekleraar, Peter van den Bosch (Tony Scott), heeft altijd voor ons klaar gestaan en wij willen iets voor hem terug doen." Op deze avond is door leerlingen opgetreden, heeft een loterij plaatsgevonden en was Tony Scott aanwezig. Het was een zeer geslaagde avond! Dank! Impressie
altGlitter&Glamour party
Op vrijdag 13 november organiseerde RT180 een Glitter& Glamour party. De opbrengsten van het feestje komen ten goede aan het Nationaal MS Fonds. Het feestje is zo gewild dat de kaartjes binnen een mum van tijd waren uitverkocht. Met elkaar hebben ze
€ 12.180 opgehaald. Bedankt!
altNew York marathon
Op 1 november 2015 heeft Nelke met MS (17 jaar) met haar vader de marathon van New York gelopen. Naast deze zware fysieke inspanning hebben zij ook nog geld opgehaald voor het Nationaal MS Fonds: € 1657, 80. Wat een ontzetten knappe actie!

alt
Dance 4 MS
Bij het evenement Dance 4 MS dat afgelopen dinsdag is gehouden in discotheek Lucky te Rijssen is een bedrag opgehaald van € 4200,-. Bij de vorige editie op camping ’t Mölke was er € 2000,- opgehaald en het doelbedrag van dit jaar was gezet op € 2300,-. Dit is naar verbazing van alle vrijwilligers ruimschoots gehaald. Het bedrag zal 50/50 worden overgemaakt naar Stichting MS Research en het Nationaal MS Fonds.

Op deze avond waren er 2 dansshows georganiseerd met in totaal 30 dansgroepen. We willen iedereen bedanken voor deze fantastische bijdrage en geweldige inzet!

alt

Dam tot Dam wandeltocht

Angelique zette zich op 19 september in voor het Nationaal MS Fonds. Zij deed, samen met haar gezin, net als vorig jaar mee aan de Dam tot Dam wandeltocht. Angelique heeft zelf MS en wil met deze sportieve actie bijdragen aan onderzoek naar MS. Angelique heeft met haar actie EUR 175,- opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Dank je wel Angelique!

altArtiestenbenefiet avond Muntendam

Op vrijdag 25 september werd er een benefietavond georganiseerd ten behoeve van het Nationaal MS Fonds in het Perron in Veendam. De avond begon om 19u en bracht een diversiteit aan artiesten uit het hele land. Tijdens deze avond traden er ongeveer 15 Nederlandse artiesten op. Het was een leuke en gezellige avond.

alt

A.A.A. Jubileumloop

Dit jaar bestaat Atletiekvereniging A.A.A. 70 jaar. Op zaterdag 3 oktober 2015 organiseerden zij een wedstrijd (bedrijvenloop) / prestatieloop (overige afstanden) over de wandel-/fietspaden in het recreatiegebied rond de molens van Kinderdijk.

Een deel van de opbrengst van de jubileumloop schonken zij aan drie goede doelen waaronder het Nationaal MS Fonds.

alt

Halve marathon

"Ik wil mij inzetten voor het Nationaal MS fonds omdat het mij helaas persoonlijk raakt. Raar eigenlijk dat ik dan pas echt in actie kom voor een goed doel. Maar dat was voor mij geen reden om het niet te doen. Kort geleden is mijn angst bevestigd. Iemand die heel dicht bij mij staat heeft de diagnose MS gekregen. Door een zogenaamde schub was hij verlamd aan zijn hand en voet. Hij is nu aan het revalideren en het gaat gelukkig steeds beter. Maar de toekomst is erg onzeker. Het voelt alsof ik weinig kan doen. Daarom hoop ik een mooi bedrag bijelkaar te kunnen krijgen voor het Nationaal MS fonds". Op 18 oktober liep Mendy de halve marathon in Amsterdam. Ze had nog nooit een halve marathon gelopen dus ze trainde zich suf. Met haar actie heeft Mendy EUR 565,- opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Dank je wel Mendy!

alt

Marathon voor MS

Op 18 oktober 2015 heeft Arno de TCS Amsterdam marathon gelopen voor het Nationaal MS Fonds. Met het lopen van de marathon heeft Arno EUR 1277,- opgehaald. Dank je wel Arno!

alt

A Little Change
Een aantal cocktailbars in Nederland heeft zich vrijdag 4 september ingezet voor het Nationaal MS Fonds onder de naam ‘A Little Change. Door speciale acties (dagcocktails, dagshots) en/of het doneren van fooi haalden 16 bars gezamenlijk 2250 euro op. De deelnemende bars waren Mr.Mofongo in Groningen, Noah en Dr. in Rotterdam, Behind Bars en Aperitivo in Utrecht en Door 74, Tales & Spirits, NJOY!, Snappers, Waterkant, The Grand, Porem, Henry’s Bar, Vesper Bar en HPS in Amsterdam. Niet te vergeten, Bar-restaurant Kome in Curaçao was ook van de partij. Op 1 oktober 2015 vond de officiële uitreiking van het totaalbedrag van 2250 euro aan het Nationaal MS Fonds plaats in Sofitel Legend The Grand Hotel Amsterdam. De cheque is een kunstwerk van Roy Valentijn.

alt

Carbage Run 2015
De Carbage Run is een 5-daagse barrelrally door Europa. Per jaar doen hier zo'n 1200 mensen aan mee. Rene, Jan en William besloten mee te doen en tegelijkertijd geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds.
Met deze actie hebben zij € 3.933,55 opgehaald voor de strijd tegen MS. Bedankt heren!

altClinic TV Barendrecht

Tijdens de clubkampioenschappen op zaterdag 5 september werd er geld ingezameld voor het Nationaal MS Fonds. In totaal is er EUR 600,- opgehaald ten behoeve van het Nationaal MS Fonds. Iedereen bedankt voor jullie inzet en bijdrage!

altWasknijperactie
De leerlingen van klas 8E (= 2 VWO) van de Adriaan Roland Holstschool wilden als klas iets leuks doen met elkaar én ze vonden dat het belangrijk is om iets voor andere mensen te doen. Daarom voerden ze actie om geld in te zamelen voor twee goede doelen waaronder het Nationaal MS Fonds.

Dit alles begon met een wasknijper! Iedere leerling van klas 8E probeert een wasknijper te ruilen voor een waardevoller voorwerp, dat ze weer ruilen voor iets met meer waarde.
In vier weken probeerden ze zoveel mogelijk waardevolle spullen (of aanbiedingen) te verzamelen die ze dan op een veiling of op Marktplaats voor zoveel mogelijk geld probeerden te verkopen. Klas 8E heeft hiermee EUR 450,- opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Veel dank allemaal!

altRondje Schoolmeester
Wist je dat er vlakbij Zaandam een molen staat? En om die molen wordt een hartstikke leuke hardloopwedstrijd gehouden genaamd Rondje Schoolmeester. Tijdens de 4e editie van Rondje Schoolmeester, op zondag 28 juni, is hardgelopen voor de Mont Ventoux actie van Leo Valk.

In totaal is er een mooi bedrag van EUR 1300,- opgehaald voor Leo zijn actie. We willen iedereen bedanken voor zijn/haar bijdrage!

altFitpoint Zoetermeer
Om een steentje bij te kunnen dragen aan het Nationaal MS Fonds heeft Fitpoint Zoetermeer op zaterdag 27 juni een sportevenement georganiseerd.

Zowel leden als niet leden konden meedoen aan diverse groepslessen. Met een trainingsmaatje kon je samen knallen in een duo Steps of Function les. In de duo Pilates les kon je vervolgens samen tot rust komen. Je kon er ook voor kiezen 1,5 uur lang op latin muziek los te gaan tijdens de Zumba marathon. Tevens was aan de buitensport fanatiekelingen gedacht. Zij konden zich uitleven tijdens de Bootcamp XL. Tijgeren over een grasveld of bij de Mandela brug de roltrap oprennen, terwijl deze naar beneden ging!

Op het terras was een proeverij aan gezonde hapjes en sapjes georganiseerd. De meest verrassende gerechten passeerde de revue, van een Popeye green smoothie tot een zoete aardappelmuffin! Ook konden er mooie prijzen gewonnen worden bij een loterij. De opbrengst van al deze activiteiten is voor het Nationaal MS Fonds! Totaal meer dan EUR 1.100!

alt15 Bruggentocht
Vanuit de G.S.Z. Mayday, de groninger studenten zeilvereniging, wordt er jaarlijks de 15-Bruggentocht georganiseerd. De 15-bruggentocht is een jaarlijks evenement waarbij teams van 4 of 5 personen zo snel mogelijk een rondje door de grachten van Groningen afleggen in een polyvalk, waarbij alleen de middelen aan boord van de valk gebruikt mogen worden. De opbrengst van deze wedstrijd ging naar het Nationaal MS Fonds. In totaal heeft G.S.Z. Mayday EUR 170,- weten op te halen voor het Nationaal MS Fonds. Bedankt allemaal!

alt

100 KM tegen MS Roeien

8 sportieve meiden, een stuur en een coach die zich inzette tegen MS. Op 3 juni gingen zij 100 KM roeien tijdens de OC&C RingvaartRegatta. Een geweldige en zware prestatie. Maaike, Arlette, Anna-Kay, Iris, Tessa, Hester, Marijke, Isabelle, Joost en Jill wilden met deze Regatta zoveel mogelijk geld ophalen tegen MS. In totaal hebben zij EUR 821,28 opgehaald voor MS! Hartstikke bedankt allemaal!

alt

Het agrarisch verleden herleeft

Op 16 en 17 mei vond de 27e editie van het agrarisch verleden herleeft plaats.

Tijdens dit weekend werd de historie van de landbouwmechanisatie vanaf begin 1900 tentoongesteld. Aan de bezoekers werden tal van stationaire motoren, werktuigen en tractoren getoond. Tevens was er een trekkertrek. Tijdens het evenement was er een stand aanwezig waarvan alle opbrengsten naar het Nationaal MS Fonds gingen. In totaal is er EUR 200,- opgehaald.

altLiesbeth loopt de marathon van Rotterdam

Liesbeth haar broer heeft MS. Rond zijn 56e verjaardag wordt hem aangeraden om naar een rolstoel uit te kijken. Dat raakt haar zo dat ze in actie is gekomen voor het Nationaal MS Fonds om zo bij te dragen aan de onderzoeken die wij naar MS doen. Op 12 april liep zij de Marathon van Rotterdam. Bedankt Liesbeth voor jouw mooie actie en inzet!

altDanny en Daisy lopen de 1/4 marathon van Rotterdam

Bij Daisy en Danny is bij een belangrijk persoon in hun leven MS geconstateerd. Deze belangrijke persoon zou heel graag een deel van de Rotterdam Marathon lopen, alleen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Maar voor Danny en Daisy is het wel mogelijk een deel van de Rotterdam Marathon te lopen! Op 12 april 2015 liepen zij dan ook de 1/4 Marathon van Rotterdam voor het Nationaal MS Fonds.

Zij dragen deze dag op aan "hun grote held" en hebben EUR 845,- weten op te halen met deze sportieve actie. Bedankt!

alt

De marathon van Parijs

Op 12 april Liep Pieter Verhoeven de marathon van Parijs. Zijn zus én zijn schoonzus hebben beiden MS wat hem motiveerde om in beweging te komen voor het Nationaal MS Fonds. Pieter heeft door al het trainen pijnlijke benen maar, zo stelt hij, zijn zus en schoonzus hebben dagelijks last van hun benen waardoor het lopen van de marathon eigenlijk niets voorstelt.

Bedankt Pieter voor jouw inzet!

altZumba Xtreme
Op 7 maart werd er in Maasland Zumba Xtreme georganiseerd door Gymjuf Carla. Gymjuf Carla zal samen met haar team meedoen aan Klimmen tegen MS 2015. Alle gelden die zij samen met haar team hebben opgehaald gaan naar het Nationaal MS Fonds. Tijdens Zumba Xtreme werden er ook op verschillende plaatsen in het Westland spinningmarathons gehouden. In totaal is er EUR 3,875,- opgehaald. Veel dank allemaal!

alt

The carbagerun winter editie 2015

Nick en Christiaan deden mee aan “The carbage run 2015 winter editie”. Een evenement waarbij je met een auto van EUR 500,- een flink eind gaat rijden. Bij Christiaan is vorig jaar MS geconstateerd. Christiaan heeft in geen geval zin om zich bij de constatering neer te leggen en wil daarmee zoveel mogelijk sponsoren weten op te halen zodat zij een donatie kunnen doen aan het Nationaal MS Fonds. Christiaan en Nick hebben een mooie maar vermoeiende tocht gehad waarbij zij geld hebben opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Bedankt heren!

alt

Gymavond ISW Hoogland

Het ISW Hoogland in Naaldwijk organiseerde op 15 en 16 januari een gymavond, waarbij leerlingen uit de 4e klas hun gymkunsten vertoonden. De opbrengsten van deze avond zijn verdeeld onder de stichting ALS en het Nationaal MS Fonds. Het was een spectaculaire avond met mooie gymkunsten.

altSpinningmarathon

Op zaterdag 10 januari 2015 organiseerde FysioSport in Capelle aan den Ijssel tijdens de open dag een spinningmarathon ten behoeve van het Nationaal MS Fonds. Ruim dertig deelnemers hebben zich in het zweet gewerkt om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Nationaal MS fonds. De spinners zijn gesponsord, aangemoedigd en toegejuicht door veel mensen, wat resulteerde in een mooi donatiebedrag van €2.100 voor het Nationaal MS fonds. Bedankt Fysiosport Capelle en iedereen die heeft meegedaan aan de spinningmarathon!

altSponsorloop DESZ

Op 3 januari heeft het 1ste team van voetbalvereniging DESZ uit Zwartluis een sponsorloop gehouden voor ALS en MS fonds. De lopers hadden de keuze om 5 of 10 km te rennen, er waren ook spelers en staf van het team, welke niet liepen, maar wel een bedrag bij elkaar hebben gehaald. DESZ en de staf hebben een bedrag van 625 euro voor het Nationaal MS Fonds opgehaald. We bedanken alle gulle gevers voor hun bijdrage en hun sportieve inzet!

alt

Kaartkampioenschappen

Op zondag 21 december a.s. werd er in Vlodrop kaartkampioenschappen gehouden. De moeder van een van deelnemers aan de kampioenschappen heeft MS en zodoende wilde men een steentje bijdragen. De opbrengsten van de kampienschappen gaan naar het Nationaal MS Fonds. Bedankt allen!

altGoede doel van het jaar 2014

Uit alle deelnemrs van 2014 heeft IAK Verzekeringen het Nationaal MS Fonds geselecteerd als goede doel van het jaar 2014 en ontvangen daarmee een waardecheque t.w.v. € 2.500,- (incl. BTW). Daarnaast staat het Nationaal MS fonds in 2015 bij IAK Verzekeringen centraal als goede doel. Veel dank IAK Vereringen!

altRotary Santa Run Ridderkerk
Op zaterdag 20 december was er in Ridderkerk de eerste Santa Run. De Santa Run is een fun run evenement met honderden mensen verkleed als Kerstman, voor jong en oud. Het parcours was ongeveer 3 km en dwars door het centrum van Ridderkerk. Huppelend, wandelend of rennend: alles kon!

50% van de opbrengst van dit evenement ging naar het Nationaal MS Fonds. Bedankt aan alle kerstmannen en vrouwen!

altRotary Club Geertruidenberg Filmpremiere

Op de Rotary Club Geertruidenberg ging in samenwerking met Hollywoud te Almkerk op donderdag 4 december de film Gooische Vrouwen 2 in premiere. De opbrengsten van deze avond gingen o.a. naar het Nationaal MS Fonds.

altBenefietconcert voor Nationaal MS Fonds

Op woensdag 19 november j.l. trad de Britse band Other Roads op in 's Heerenberg. Door het vakmanschap van de heren, hun enthousiasme en een flinke dosis humor was de avond met 'OTHER ROADS' een ware belevenis.
In totaal is er EUR 430,- opgehaald ten behoeve van het Nationaal MS Fonds. Dank jullie wel!

alt

ALS & MS Automeeting 2014
Op 8 november 2014 werd er een automeeting georganiseerd ten behoeve van het Nationaal MS Fonds en ALS. Het was een bijzondere middag met veel gave auto's. In totaal is er EUR 1.250 opgehaald. Veel dank allen!

altBerenloop Terschelling
Op 2 november 2014 heeft Masja de Boer meegelopen tijdens de Berenloop op Terschelling. De Berenloop is een van de zwaarste marathons van Nederland en wordt onder andere gelopen op het strand. Bedankt Masja!

altFietsen door de Andes
Een droom: het ondernemen van een avontuurlijke fietstocht door Zuid-Amerika en het financieel ondersteunen van een goed doel, namelijk Multiple Sclerose. Vanaf 1 augustus 2014 heeft Patrick de Vries een fietstocht ondernomen van 5500 km. Hij heeft hiermee bijna EUR 2.000,- weten op te halen voor het Nationaal MS Fonds. Bedankt Patrick!

alt

Dance4MS

Tijdens Dance 4 MS dat donderdag 16 oktober is gehouden op Vakantiepark Mölke is een bedrag opgehaald van € 2036,16. De helft van dit bedrag zal worden overgemaakt aan het NAtionaal MS Fonds. Een geweldig bedrag, bedankt iedereen voor jullie inzet!

altHalve marathon van Amsterdam
Op 19 oktober liep Louisa Iannidou mee met de Halve Marathon van Amsterdam. Zij liep voor het Nationaal MS Fonds en heeft hiermee EUR 165,- weten op te halen. Veel dank Louisa!

alt

Global Mala

Op 21 september jl. was het Global Mala. NuToga organiseerde tijdens het Global Mala de opening van haar tweede locatie. Alle opbrengsten van deze dag gingen naar het Nationaal MS Fonds. In totaal is er een bedrag van EUR 450 opgehaald en zijn er een flink aantal bezoekers komen kijken naar de nieuwe locatie van NuYoga. Bedankt allen!

alt
Dam tot Dam wandeltocht
Op 20 september liep Angelique van der Laan samen met haar gezin de Dam tot Dam wandeltocht om geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds. Een mooi initiatief! Een lekke band met de rolstoel mocht de pret niet drukken want gezamenlijk hebben zij 18 kilometer gewandeld. Bedankt allemaal voor jullie inzet!

altRBT 2014
Ook dit jaar werd er weer een triathlon georganiseerd in Utrecht. De Rijwielpaleis Bilthoven Triathlon wordt ieder jaar op de tweede zondag in juli georganiseerd. Er was weer een grote opkomst, mede dankzij bekenden van het Nationaal MS Fonds, de sfeer zat er goed in en er zijn vele sportieve prestaties geleverd. Het ´rondje om de kerk´ van 5 km is zelfs 3 keer gelopen in plaats van 2 keer! In totaal is er door de RBT €1.500,- aan het Nationaal MS Fonds gedoneerd. Een mooi bedrag, bedankt!

alt

Family Fit Muslu Sportevenement
Op 5 juli 2014 organiseerde Family Fit Muslu een sportevenement waarvan een deel van de opbrengsten gaan naar het Nationaal MS Fonds. Vele deelnemers hebben ervoor gezorgd dat het een leuke en sportieve dag was. In totaal is er EUR 1750,- opgehaald. Veel dank allen!

alt

Spinningmarathon Richard Proost Sport
Op 29 juni organiseerde Richard Proost Sport een spinningmarathon op de Markt in Oudewater. Van 12.00 tot 17.00 uur stonden er 50 fietsen klaar om een sportieve prestatie te leveren. Wij danken alle deelnemers voor de sportieve prestatie en de opbrengst van €8.000,-!

altBuitendag
Op 25 juni werd er een buitendag georganiseerd in het park van het verpleeghuis Regiona Paces in Arnhem. Marlieze Evers (zie foto) heeft haar schilderijen verkocht tijdens deze dag. Met de verkoop van deze schilderijen heeft Marlieze €125,90 weten op te halen ten behoeve van het Nationaal MS Fonds. Veel dank Marlieze!

alt

Neubourgtocht

Op 22 juni liep Nick van der Pluijm de Neubourgtocht ; een onderdeel van de nacht van Gulpen. Deze tocht is 35 km en Nick heeft deze gelopen met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Nationaal MS Fonds.


alt

12 uurs loop
Op 31 mei jl. heeft Steven Ermstrang in totaal 12 uur achter elkaar gewandeld. Steve loopt vaker lange tochten en heeft met deze 12 uurs loop €1.850,- weten op te halen ten behoeve van het Nationaal MS Fonds. Veel dank Steven voor deze sportieve prestatie!


alt

Nationaal MS Fonds wint prijs IAK
Met 33% van de stemmen is Nationaal MS Fonds de winnaar van IAK In de Maatschappij mei 2014. Met 1.256 is Nationaal MS Fonds als winnaar uit de strijd gekomen en ontvangt hiermee €1.000,-. In totaal hebben 3.374 personen hun stem uitgebracht. Het initiatief voor deelname aan IAK In de Maatschappij komt van een vriendenclub die elkaar al meer dan dertig jaar kent. Een van hen, Ed, heeft 18 jaar geleden, toentertijd een actieve dertiger, de diagnose MS gekregen. De vriendenclub heeft zelf ook een sportieve bijdrage geleverd om geld in te zamelen voor onderzoeksprojecten die erop gericht zijn om de kwaliteit van leven voor MS patiënten op de korte en lange termijn te verbeteren. Ze hebben hiervoor met 8 personen de Mont Ventoux bedwongen: op de fiets, lopend en zelfs skikend. Bedankt IAK en de vriendenclub voor deze (sportieve) bijdrage!

alt

ICGT 2014
Tijdens de 29e editie van het ICGT (Internationaal Cor Groenewegen Toernooi) dat dit jaar begin juni werd gehouden, heeft Rob Endema een mooi bedrag opgehaald voor het Nationaals MS Fonds. Er deden dit jaar 40 teams mee aan het toernooi. Mede dankzij de ABN AMRO Foundation is er in totaal €400,- bij elkaar gevoetbald! Veel dank allen!

alt

Klimmen tegen MS 2014
Op 9 juni heeft een groep fietsers en lopers de Mont Ventoux getrotseerd voor de strijd tegen MS. Hun doelen: de wereld van MS in beweging brengen en een toekomst zonder MS. Voor de vierde keer wordt dit grote evenement georganiseerd. Kijk voor een impressie dit filmpje. Wij danken iedereen voor hun fantastische inzet!


altFitste van Nederland
Op 19 april 2014 was het evenement de Fitste van Nederland, vanuit het bedrijf Start2Sport. Het idee achter het evenement is dat er diverse sportevenementen zijn, maar dan allemaal op 1 gebied. Bijvoorbeeld hardloopwedstrijden, survivals en mountainbikewedstrijden. Er is in totaal een bedrag van € 216,- opgehaald. Heel erg bedankt!

alt

Spinningmarathon Assen

Zondag 9 februari 2014 was er in de Jan Postema Fitness Studio in Assen een spinningmarathon ten behoeve van het Nationaal MS Fonds. In totaal kwamen 45 spinners in actie. Speciale dank voor Jannie en Jan Beugels voor de organisatie ervan en uiteraard de Fitness Studio en de andere spinners. Er is in totaal een bedrag opgehaald van maar liefst: € 5.523,50 Heel erg bedankt!

alt

Arctic Challenge

Van 11 tot en met 18 januari 2014 hebben Len Wismeyer en zijn vader mee gedaan aan de Arctic Challenge. Dit is een toerrit voor personenautos die in de binnelanden van Scandinavie hun voertuigbeheersing, kracht, samenwerking en doorzettingsvermogen op de proef gaan stellen onder arctische omstandigheden. De rit was 7 dagen, 7000km door sneeuw en ijs. Ze hebben in totaal een bedrag opgehaald van ruim 9000 euro. Heel erg bedankt!

altFeest op de tennisbaan
Op zaterdag 23 november 2013 heeft tennisvereniging LTC Bedum door middel van allerlei activiteiten geld opgehaald voor de strijd tegen MS. De initiatiefnemers zijn met recht trots op de opbrengst: 1139,70 euro.

altNew York City marathon
Op zondag 3 november 2013 heeft Dominiek Pronk samen met haar vader deze marathon gelopen. Dominiek: "we hopen dat alle mensen met MS hun eventuele sportieve droom ooit kunnen waarmaken. Dat verdienen ze. Samen brachten ze 1671,59 euro op.

alt

Mudrace
Tien collega's, werkzaam bij PWC accountants, gingen op 28 september 2013 de Mud Masters uitdaging aan voor de strijd tegen MS. Samen brachten zij 1000 euro bij elkaar.


alt

Marathon van Berlijn
Op zondag 29 september 2013 zijn Ewoud en Nienke de uitdaging aangegaan om de marathon van Berlijn te lopen. Dit is een van de mooiste marathons in Europa. Bij beide komt MS in de familie voor. Samen hebben ze ruim 4.000 euro opgehaald.alt

Klimmen tegen MS 2013
Op 20 mei 2013 hebben bijna 400 mensen fietsend of lopend de Mont Ventoux beklommen voor de strijd tegen MS. Deze groep mensen bestond zowel uit mensen met MS als zonder. Samen verder met de ziekte Multiple Sclerose. Gezamenlijk haalden zij het bedrag op van 473.082 euro.
altFietsstedentocht
Auke de Vries heeft op 20 mei 2013 de gefietst en hier 1120 euro mee opgehaald voor het Nationaal MS Fonds. Auke is deze actie begonnen omdat hij graag iets wil bijdragen aan het onderzoek tegen MS en voor zijn lieve vriendin waarbij in 2009 MS is geconstateerd. Hij is trots op haar dat ze ondanks deze ziekte altijd positief in het leven staat en omdat ze hem een lieve dochter heeft geschonken.

Voices4Lifealt
Op zaterdag 20 april 2013 werd op initiatief van popkoor O Jee uit Rotterdam de 2e Voices4Life georganiseerd. Voices4Life is een benefiet korenfestival, waar popkoren zingen ten behoeve van het Nationaal MS Fonds.
Aangezien een van onze koorleden vorig jaar haar tweelingzus heeft verloren aan de ziekte MS, is besloten om ons deze keer in te gaan zetten voor de strijd tegen MS. Er is een prachtig bedrag van 3673,40 euro opgehaald.


altHuub fietst 5000 kilometer voor MS
"Afgelopen jaar werd ik gegrepen door de verhalen van mensen die aan MS (Multiple Sclerose) lijden. Naar aanleiding hiervan wilde ik graag een steentje bijdragen om deze mensen te gaan helpen", vertelt Huub Hermus. "Ik zou graag mijn grote passie, het wielrennen, combineren met het doel MS. Huub stelde zichzelf het doel om in 2012 minimaal 5000 kilometer voor MS te fietsen en haalde hiermee het fantastische bedrag van 8450 euro op.
Meer online

Volg ons op